NPO Radio 2 Top 2000
BNNVARA

Leo Blokhuis over opnames Top 2000 a gogo: 'Fijn om met frisse ogen naar het programma te kijken'

foto: NTR | Annemieke van der Togtfoto: NTR | Annemieke van der Togt
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Leo Blokhuis over opnames Top 2000 a gogo: 'Fijn om met frisse ogen naar het programma te kijken'

Nog maar een paar dagen en dan is het zo ver: de Top 2000 gaat beginnen en dat betekent ook dat Top 2000 a gogo weer te zien is. De opnames zijn in volle gang en in Jan-Willem Start Op vertelt radio-dj Leo Blokhuis wat je dit jaar kunt verwachten van het programma.

In Top 2000 a gogo komen allerlei verhalen achter de muziek in de Top 2000 voorbij. De opnames voor het programma zijn nog in volle gang. Leo vertelt dat er bijvoorbeeld veel aandacht zal zijn voor De Dijk, Drukwerk en sprak Leo afgelopen zomer met Toto over zijn eerste hit Hold The Line.

Het rode mutsje van Harry Slinger

Zeg je Drukwerk, dan denken mensen al snel aan het iconische rode mutsje van zanger Harry Slinger. Wout en Frank vragen zich af waar dat mutsje eigenlijk vandaan komt. "Hij heeft dat mutsje ooit een keer opgezet omdat hij het koud had. Nadat hij ermee verscheen op tv kreeg hij zoveel reacties op dat mutsje, dat hij er gelijk zes heeft gekocht", zegt Leo.

Dit jaar staat presentator Herman van der Zandt naast Leo. "Het is fijn om met frisse ogen naar hetzelfde programma te kijken en Herman is meesterlijk." Tussen neus en lippen door vertelt Leo dat hij het café een klein beetje heeft verbouwd. "Het is een hard-rock café geworden ..."

Top 2000 a gogo is tussen 26 december en 31 december dagelijks te zien om 19:25 op NPO 3.

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie