NPO Radio 2 Top 2000

Stem voor de NPO Radio 2 Top 2000 en maak kans op een Thuispakket

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Stem voor de NPO Radio 2 Top 2000 en maak kans op een Thuispakket

Stem van dinsdag 1 tot en met maandag 7 december voor de NPO Radio 2 Top 2000 en maak kans op een Thuispakket. Hiermee maak je van jouw huiskamer in één klap een Top 2000 Café.

We blijven dit jaar massaal thuis. We werken aan de keukentafel, sporten in de slaapkamer en… kunnen dit jaar ook de Top 2000 optimaal vanaf de bank beleven. We hebben voor deze bijzondere editie namelijk iets bedacht om jouw huiskamer net zo gezellig te maken als het Top 2000 Café: het NPO Radio 2 Top 2000 Thuispakket.

Open jouw eigen thuiscafé

In het Thuispakket vind je een grote doe-het-zelfposter, bierviltjes, vlaggetjes en nog veel meer attributen om van jouw woonkamer een echt café te maken. Het enige wat je hoeft te doen om ‘m in huis te krijgen is stemmen voor de Top 2000 en ons vanaf 1 december via onderstaand formulier te laten weten dat je dat hebt gedaan. Daarna is het een kwestie van afwachten en hopen dat je geluk hebt! De gelukkigen krijgen de pakketten tijdens de Top 2000 Stemweek thuisbezorgd door een van onze Top 2000 Thuispakketbezorgers.

Grijp je mis? Dat is geen reden om van jouw huiskamer niet het allerleukste thuiscafé van Nederland te maken. We hebben namelijk ook een digitaal pakket samengesteld dat je hier kunt downloaden.

Let op: je maakt kans op een van de thuispakketten. Deelname aan de actie betekent dus niet dat je gegarandeerd een pakket ontvangt.

Kan ik dit jaar naar het Top 2000 Café?

We volgen de ontwikkelingen rond corona op de voet. Op dit moment is nog niet duidelijk of en zo ja hoeveel bezoekers we kunnen ontvangen in het Top 2000 Café. Zodra we dat wel weten, maken we dat uiteraard bekend via onze kanalen. Jouw eigen thuiscafé is in elk geval dag en nacht geopend!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie