NPO Radio 2 Top 2000

Mooie Top 2000-covers

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Mooie Top 2000-covers

Luisteraars die niet konden slapen omdat ze hun stemlijstje nog moesten maken, konden bij Henk en Frank genieten van een aantal mooie Top 2000-covers.

Donderdagnacht stonden Henk van Steeg en Frank van 't Hof twijfelaars en uitstellers bij tijdens de Nacht van de Zwevende Kiezer. Naast stemlijstsuggesties kwamen er een aantal artiesten langs om hun favoriete Top 2000-classic te spelen.

Démira

Voormalig NPO Radio 2 Talent-act Démira was de eerste muzikale gast tijdens de Nacht van de Zwevende Kiezer. In een goed gevuld Top 2000 Café zong ze een eigenzinnige cover van de Rolling Stones-hit 'Paint It, Black'.


Kira Dekker

De jonge zangeres Kira Dekker is ook geen onbekende voor trouwe NPO Radio 2-luisteraars. Ze eerde haar grote voorbeeld Amy Winehouse met een goed gelijkende en bevlogen uitvoering van 'Back To Black'.


Lucas Hamming

Tussen alle heerlijk gevoelige liedjes door werd er ook lekker gerockt. Lucas Hamming en zijn band zongen 'My Ever Changing Moods' van The Style Council, een oude band van Hammings grote held Paul Weller.


Lorrèn

Wederom een NPO Radio 2 Talent-act in het holst van de nacht. Behalve haar nieuwe single ' Animal' liet Lorrèn onder begeleiding van een pianist en bassist een prachtige versie horen Amy Macdonalds 'This Is The Life'.


Logue

De NPO Radio 2 Talent-artiesten waren goed vertegenwoordigd tijdens de Nacht van de Zwevende Kiezer, want ook de huidige vaandeldrager van het predikaat, Logue, klopte aan bij het Top 2000 Café. Logue speelde 'Roar' van Katy Perry.


Ster advertentie
Ster advertentie