NPO Radio 2 Top 2000

Danny Vera geeft grootste concert ooit in Ziggo Dome

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Danny Vera geeft grootste concert ooit in Ziggo Dome

Danny Vera speelt op vrijdag 24 december 2021 zijn grootste show ooit in de Ziggo Dome

In Jan-Willem Start Op vertelt hij meer over zijn concert in Ziggo Dome. "In deze tijd hebben we allemaal een lichtpuntje nodig. Ik heb al zo lang niet gespeeld. Laten we het gewoon aankondigen en dan zien we het wel. Als we dan nog niet zo ver zijn, dan kunnen we beter met z'n allen iets anders doen", vertelt Vera. "Als we nu al niks meer dan kunnen doen, dan ga ik wel weer terug naar mijn oude werk. We gaan het gewoon proberen. Fuck it. Gewoon gaan." Jeroen vraagt zich af of het ook een kerstshow gaat worden. "Nee, ik ben niet zo van de kerst."

Nieuwe Muziek

De afgelopen jaren wist Vera show na show uit te verkopen, ontving hij een gouden plaat voor zijn hit Roller Coaster én bereikte hij met dezelfde single in 2020 de nummer 1-positie in de NPO Radio 2 Top 2000. Danny beleefde in 2020 op muzikaal vlak veel hoogtepunten met een nieuw album, een nieuwe EP en op persoonlijk vlak werd het jaar bekroond door de komst van zijn eerste kind. Afgelopen november bracht Danny Vera zijn album The New Now uit dat op 1 binnenkwam in de Album Top 100, met onder andere de single en tevens ex-TopSong The Weight. Tijdens het concert in Ziggo Dome kunnen we nieuwe nummers en oude favorieten van de muzikant verwachten.

Quote

In deze tijd hebben we allemaal een lichtpuntje nodig

Danny Vera

Video niet beschikbaar

Danny Vera in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2019 mag Danny Vera de NPO Radio 2 Top 2000 Award in ontvangst nemen en was hij met de vierde plek voor Roller Coaster de hoogste nieuwe binnenkomer ooit in de lijst der lijsten. Daar stopte het echter niet, want in 2020 is hij nummer één in de NPO Radio 2 Top 2000 met Roller Coaster en zijn de nummers The Devil's Son en The Weight nieuwe binnenkomers.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie