NPO Radio 2 Top 2000

Speel live mee: Leo Blokhuis presenteert de Top 2000 Pubquiz

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Speel live mee: Leo Blokhuis presenteert de Top 2000 Pubquiz

Vind je het leuk om je muziekkennis te testen en houd je wel van een leuke pubquiz? Dan zit je op vrijdag 27 november helemaal goed in het Top 2000 Online Café.

Onze eigen popprofessor Leo Blokhuis presenteert, live vanuit zijn woonkamer, de quiz die jouw muzikale brein op scherp zet. Op 27 november speel je om 20.30 uur weer mee met een nieuwe quiz.

Hoe doe ik mee?

De quiz wordt georganiseerd in het Top 2000 Online Café en meespelen kan in teamverband (individueel mag natuurlijk ook). Nodig dus vooral je vrienden uit om samen ten strijde te trekken, maar let op... Met de huidige coronamaatregelen is het niet de bedoeling om bij elkaar op de bank te ploffen om de quiz te spelen. Daarom is er in het café een online tool gecreëerd waarmee je met elkaar kan chatten. Zo kan je toch samen overleggen over het juiste antwoord, net als in de kroeg.

Zo werkt het:

  1. Bepaal van tevoren wie de teamleider is;
  2. De teamleider gaat vrijdag vóór 20:30 uur naar https://top2000onlinecafe.nporadio2.nl en activeert de quiz;
  3. De teamleider klikt op de link 'samen beleven', voert zijn naam in en ontvangt een link;
  4. De teamleider deelt deze unieke link met zijn vrienden. Door te klikken op de link treden alle vrienden toe tot een gezamenlijke team-chatgroep in het online café;
  5. Download het scoreformulier hier;
  6. Spelen maar!

Laat weten dat je meespeelt!

Klik hier om gelijk naar het Facebookevenement van de pubquiz op vrijdag 27 november te gaan en zet jezelf op aanwezig of geïnteresseerd. Dan blijf je helemaal up-to-date en kunnen wij alvast een digitaal drankje voor je inschenken.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie