NPO Radio 2 Top 2000

Ilse deLange geëmotineerd tijdens live-uitvoering 'Miracle' op Tuckerville

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Ilse deLange geëmotineerd tijdens live-uitvoering 'Miracle' op Tuckerville

Op 21 juni 2014 vindt de eerste editie van Tuckerville plaats in de Grolsche Veste in Enschede. Als initiatiefneemster van het festival geeft Ilse deLange zelf ook een bijzondere show weg.

Deze week nog werd Ilse deLange geëerd met een prestigieuze Amerikaanse Award. Door haar successen in het buitenland zou je bijna vergeten dat Ilse deLange ook veel betekent voor de Nederlandse muziekindustrie. Denk alleen al aan haar eigen Tuckerville. In 2014 vindt de eerste editie van het festival plaats waar naast De Dijk, Daniël Lohues en Tim Knol ook Ilse zelf het podium betreedt. Het festival vindt dan nog plaats in de Grolsche Veste, maar sinds 2017 wordt Tuckerville gehouden in het Enschedese recreatiepark Het Rutbeek.

Sterrenhemel aan lichtjes

Voordat ze het nummer begint, roept Ilse: "Als je iemand naast je hebt staan die je lief vindt, pak die even goed vast. En als je dan ook nog één hand overhebt, maar dan even zo’n leuk lichtje voor ons. Dan krijgen we een hele mooie sterrenhemel." Ilse vraagt en het publiek volgt. Al snel onstaat inderdaad die prachtige sterrenhemel en houdt Ilse het niet droog. Hakkelend begint ze aan het nummer, maar al snel herpakt ze zich en speelt ze een prachtige liveversie van 'Miracle'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: still

Ster advertentie
Ster advertentie