Top 2000

AC/DC bevestigt comeback met oude bekenden

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. AC/DC bevestigt comeback met oude bekenden

De geruchtenmolen draaide al lange tijd op volle toeren, maar eindelijk is daar de verlossende bevestiging. AC/DC maakt een comeback met bekende gezichten Brian Johnson, Phil Rudd en Cliff Williams.

De band deelde al eerder een aantal teasers die veel stof deden opwaaien over een eventuele comeback. Op 28 september werden er nieuwe foto's geplaatst op de socialmediakanalen van de band, maar een officiële bevestiging bleef uit. Tot nu: de band laat op social media weten een comeback te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Comeback met Brian Johnson, Phil Rudd en Cliff Williams

De band plaatste op 21 september foto's op hun website die verwezen naar de terugkomst van zanger Brian Johnson en drummer Phil Rudd. Brian verliet in 2016 de band door ernstige problemen met gehoorverlies. Hij werd tijdelijk vervangen door Guns N' Roses-zanger Axl Rose tijdens de Rock or Bust Tour. Ook Rudd werd vervangen tijdens de tour, nadat hij schuldig werd bevonden aan onder andere drugsbezit. Naast Brian en Phil voegt ook bassist Cliff Williams zich weer bij het gezelschap.

AC/DC in de Top 2000

In 2019 staat AC/DC zes keer in de Top 2000. Hun hoogste notering gaat naar 'Thunderstruck' op de twintigste plek. Benieuwd naar de rest van de noteringen van de band? Check hier de hele lijst.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie