NPO Radio 2 Top 2000

Elton John kondigt allerlaatste show in Nederland aan

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Elton John kondigt allerlaatste show in Nederland aan

Elton John heeft de laatste data van zijn afscheidstournee aangekondigd. Ook Nederland mag afscheid van hem nemen, want op donderdag 9 juni 2022 staat Elton in GelreDome met zijn Farewell Yellow Brick Road: The Final Tour.

De Britse zanger Elton John heeft de allerlaatste speeldata van zijn afscheidstournee in Europa en de VS aangekondigd. Elton John sluit zijn wereldtournee (die hij begon in 2018) af in grote stadions, en begint op 27 mei 2022 in Frankfurt. The Final Tour doet Europese steden aan zoals Milaan, Parijs én Arnhem op 9 juni 2022. Het concert in GelreDome is de laatste keer dat Elton met een tournee Nederland aandoet.

De zanger deelt de volgende boodschap op Instagram. "Hallo, mijn geweldige fans. Vandaag kom ik met een mededeling waar ik al mijn hele leven naartoe werk: de concerten die ik vandaag aankondig, zijn de allerlaatste ooit die ik ga doen in Amerika en Europa. Ik sluit zo groots mogelijk af, op het hoogste niveau qua optreden: de spectaculairste productie die ik ooit heb gehad met optredens op plaatsen die veel voor me hebben betekend in mijn carrière. Of het nu volgende zomer in Frankfurt is of in het legendarische Dodger Stadium voor de grote afsluiter in de Verenigde Staten: ik kan niet wachten om jullie nog een keer allemaal te zien. Deze tour was tot nu toe fantastisch, vol met geweldige hoogtepunten, en ik zie ernaar uit om nog meer prachtige herinneringen met jullie te maken tijdens deze laatste concerten. En voor al mijn vrienden down under: jullie gaan we ook nog zien. Bedankt en ik kijk ernaar uit jullie te zien in jullie stad."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie