NPO Radio 2 Top 2000

Madonna maakt muzikale film over haar eigen leven

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Madonna maakt muzikale film over haar eigen leven

Madonna bevestigt de geruchten: er komt een muzikale film over haar eigen leven. De Queen of Pop gaat de biopic regisseren en voor een deel zelf schrijven.

Eerder liet de zangeres al weten dat ze samen met scenarioschrijfster Diablo Cody, die de film Juno (2007) schreef, aan een filmproject werkte. Dat leidde tot speculatie dat er mogelijk een biopic over Madonna zou komen in de stijl van Bohemian Rhapsody (2018) en Rocket Man (2019). Nu bevestigt de zangeres in een statement dat er een film komt: "Ik wil het verhaal vertellen van de ongelofelijke reis die ik heb gemaakt in mijn leven, als artiest, als muzikant, als danseres." De focus van de film zal altijd op de muziek liggen, zo vertelt ze verder. "Muziek heeft me op de been gehouden en kunst hield me in leven. Er zijn zoveel niet eerder vertelde en inspirerende verhalen en wie kan deze beter vertellen dan ikzelf?"

Voor de film is ze alvast haar archieven ingedoken:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000

Madonna heeft in 2019 zes noteringen in de Top 2000. Haar hoogste notering is met 'Like A Prayer' op plek 836. Benieuwd hoe de muziek van Madonna zich door de jaren heeft bewogen door de lijst? Bekijk dan hier de statistieken.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie