Gerard helpt je stressvrij de kerst door
Relaaaaaax... It's the most wonderful time of the year. Om je echt volledig van de kerststress af te helpen, zorgt Gerard voor dé tips om ontspannen het jaar uit te gaan.
De week voor kerst gaat alles al om kerstbomen, kerstliedjes, kerstkransjes, kerst-alles en bij Ekdom in de Ochtend zijn we er dol op. Gerard zou willen dat het elke dag wel kerst was en daarom reikt hij een helpende hand uit naar mensen die in blinde paniek de feestdagen ingaan.
Daarom tuigen we de week voor kerst de ochtendshow op tot een kerstextravaganza van jewelste en krijg je extra veel holiday spirit over je uitgestort. Heerrrrlijk!
Wat krijg je allemaal?
Zo krijg je van een aantal topchefs een tot in de puntjes uitgewerkt menu (inclusief uitgeschreven recepten), zodat je gebakken zit met het diner. Ook krijg je van een nog niet nader te noemen wijnkenner te weten welke wijn daar goed bij passen. Hebben jullie de beste kerstplaten gekozen voor een ultieme kerstplaylist en weet je nog voor de kerst hoe je de aankleding rondom het feest onder controle krijgt.
Het kerstmenu
>> Recept voorgerecht van Ramon Beuk: mosterdsoep met champagneschuim
>> Recept hoofdgerecht van Herman den Blijker: kippendijen of Schotse zalm
>> Recept nagerecht van Giovanni Caminita: tiramisu
>> Ideale wijnen voor bij elke menugang volgens Harold Hamersma
De aankleding
>> Tips van de man met het mooist kerstverlichte huis van Nederland
>> Tips van stylist Susanne voor de aankleding in en rondom het huis
>> De ideale playlist: De Kerst Top 30
>> Tips voor je outfit van modekoning Fred van Leer
Kortom: Gerard Ekdom helpt je de de week voor kerst de kerstdagen stressvrij door te komen!
Gerelateerd nieuws
NPO Radio 2 Top 2000
Bijna weggegooide hit: Torn van Natalie ImbrugliaNPO Radio 2 Top 2000
Freddie Mercury dirigeert publiek bij Love Of My LifeNPO Radio 2 Top 2000
Michael Kiwanuka speelt betoverende liveversie van Cold Little HeartNPO Radio 2 Top 2000
Andrew Ridgeley over Careless Whisper: 'Ik stemde in dat George het solo uitbracht'