NPO Radio 2 Top 2000

Nederland volgt de Top 2000 en zegt #IkLuister

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Nederland volgt de Top 2000 en zegt #IkLuister

We riepen luisteraars op om foto's te sturen en te laten zien hoe ze luisteren naar de Top 2000.

Nederland deelde massaal hun foto's met ons. Uit het hele land, en uit het buitenland, kwamen berichten binnen. Mensen luisteren en kijken alleen, met familie of met vrienden. We hebben een overzichtje gemaakt van de foto's die de hele dag binnenstromen.

Huisdieren

Opvallend vaak werden er foto's gedeeld van huisdieren die ook meeluisterden. Rond #1209 was een korte piek waarneembaar.

Met vrienden

Lang niet iedereen kijkt alleen of enkel met zijn huisdier op schoot. Hele vriendengroepen luisteren samen, al dan niet onder het genot van een drankje.

Buitenland

Over de grenzen weten Nederlanders de Top 2000 prima te vinden, zoals in Ecuador. Ook daar is Nederlands bier te vinden.

Romantiek

Mensen luisteren samen met hun geliefde naar de lijst. En dan maar hopen op een schuifelnummer.

Alle foto's bij elkaar

Dankjewel iedereen voor het delen van jullie foto's. Een deel van die foto's hebben we gebruikt voor dit kunstwerkje. Heel veel kijk- en luisterplezier de aankomende dagen nog!

DOWNLOAD DE NPO RADIO 2 APP

Wil jij ons ook een berichtje sturen? Of wil je jouw berichtje of foto op tv zien tijdens de uitzending van de Top 2000? Download dan de gratis NPO Radio 2 app!

VOLG DE TOP 2000

Je volgt de NPO Radio 2 Top 2000 van 25 t/m 31 december op radio, tv en online. We hebben alle kanalen voor je in een handig overzicht gezet zodat je niets hoeft te missen. Bekijk de lijst van dit jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie