NPO Radio 2 Top 2000

Clarice stemde haar bevallingsnummer de Top 2000 in

foto: Emma Pot
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Clarice stemde haar bevallingsnummer de Top 2000 in

Voor Clarice heeft één van de nummers in haar stemlijst voor de NPO Radio 2 Top 2000 een zeer speciale betekenis. Het liedje was te horen terwijl ze beviel van haar dochter.

Op de tweede dag van de NPO Radio 2 Top 2000 bellen Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte met Clarice. "Het samenstellen van zo'n lijst is een hele bevalling, maar jij hebt dat andersom aangepakt", vertelt Jan-Willem.

Eigen bubbel

Clarice beviel in augustus van haar dochter, en had voor de bevalling een speciale afspeellijst gemaakt. "Vooral met relaxte muziek", legt ze uit, "om een beetje te ontspannen en echt in die eigen bubbel te kunnen komen."

"Daar zat ik dus op een gegeven moment in", vervolgt Clarice, "totdat de persweeën kwamen. Toen hoorde ik de muziek helemaal niet meer." Totdat I Feel It Coming van The Weeknd voorbijkwam in haar playlist. "Goh, wel een toepasselijk nummer", zei Clarice op dat moment.

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Video niet beschikbaar

Volg de NPO Radio 2 Top 2000

De beste, leukste en mooiste liedjes ooit hoor je van 25 t/m 31 december in de Top 2000! Je volgt de lijst der lijsten via radio, tv en online. Bekijk de lijst van dit jaar.

>> KLIK HIER OM DE LIJST VAN 2022 TE BEKIJKEN <<

Ster advertentie
Ster advertentie