NPO Radio 2 Top 2000

Foo Fighters blikt terug op carrière in mini-docu 'Times Like Those'

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Foo Fighters blikt terug op carrière in mini-docu 'Times Like Those'

Om het 25-jarig jubileum te vieren heeft Foo Fighters een bijzondere mini-docu gemaakt waarin ze terugblikken op de hoogtepunten van hun carrière.

Ook al liep het jubileum niet geheel volgens plan; het is de mannen toch gelukt om bij elkaar te komen. In Times Like Those blikt de band samen terug op 25 jaar Foo Fighters. Gewapend met een bak popcorn kijkt de band in een klein theater naar een slideshow waarop alle hoogtepunten van hun carrière voorbijkomen. Uiteraard met commentaar van Dave Grohl en co.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Medicine at Midnight

Naast het jubileum maakt de band zich klaar voor de release van hun nieuwe album Medicine at Midnight, dat uitkomt op 5 februari 2021. Het album is de opvolger van het in 2017 uitgebrachte Concrete and Gold. Foo Fighters hebben alvast een voorproefje gegeven op het album met de eerste single 'Shame Shame'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foo Fighters in de Top 2000

Dave Grohl en kompanen staan in 2019 maar liefst negen keer in de Top 2000. De hoogste notering scoort de band met 'The Pretender' op plek 116. 'Everlong (Acoustic)' kwam vorig jaar nieuw binnen in de lijst. Bekijk hier de hele Top 2000 van 2019.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie