NPO Radio 2 Top 2000

Alain Clark stemde tijdens een ‘regenachtige zondagmiddagstemming’

foto: Ben Houdijk
  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Alain Clark stemde tijdens een ‘regenachtige zondagmiddagstemming’

Op de Stemfinaledag schuift Alain Clark aan bij Bart Arens. De twee praten over de stemlijst van de zanger én helpen een luisteraar met stemstress.

Stemmen voor de NPO Radio 2 Top 2000 is lastig. Zo ook voor Alain Clark: "Als je het me op een maandag vraagt, lever ik waarschijnlijk een ander stemlijstje in dan als je het op een dinsdag vraagt. Er zijn veel te veel liedjes die er eigenlijk in horen. Ik heb mijn lijstje dit keer gemaakt in een soort regenachtige zondagmiddagstemming."

Ode aan de muziek

Alain Clark stemt onder andere op Be Thankful For What You’ve Got van William DeVaughn. Dat liedje doet Bart Arens aan de ontroerende ode denken die Alain Clark in de talkshow HLF8 opdroeg. Bart: “Er zijn een heleboel dingen die worden belemmerd door de huidige crisis, maar eigenlijk zeg jij dat je dankbaar moet zijn met wat je wel hebt.”

Stemstress

Als klap op de vuurpijl helpen Alain Clark en Bart Arens luisteraar Frank met zijn stemstress. Kiest hij uiteindelijk voor Always On My Mind van Willie Nelson of Forever Young van Alphaville?

Ster advertentie
Ster advertentie