NPO Radio 2 Top 2000

In de armen van Chef'Special op Pinkpop 2014

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. In de armen van Chef'Special op Pinkpop 2014

Iedereen verlangt wel weer naar een mooi festival met schitterende optredens. Als zoethoudertje tot het echt weer kan, blikken we terug op deze mooie beelden van het het Pinkpop-optreden van Chef'Special in 2014.

Begin 2014 verschijnt het lieve liedje In Your Arms op single. Het is tot dan toe de grootste hit van de Haarlemse band, dus wanneer de heren in juni van dat jaar hun opwachting maken op de 45e editie van Pinkpop kent vrijwel iedereen de tekst al uit het hoofd. De cameramensen die het optreden registreren, hebben dat door en brengen veel tevreden zingende festivalgangers in beeld. Misschien sta jij er ook wel tussen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chef'Special in de NPO Radio 2 Top 2000

In 2023 staat Chef'Special vier keer in de lijst. De hoogste notering is In Your Arms op nummer 494. Benieuwd naar andere wetenswaardigheden van de nummers in de NPO Radio 2 Top 2000? Check dan onze statistieken!

De Koninklijke 500

Wij zijn op zoek naar de beste muziek van eigen bodem. Kies jij voor Smoorverliefd van Doe Maar of toch liever Love You More van Racoon? Geef jouw favorieten nu door!

Stem hier voor De Koninklijke 500

Ster advertentie
Ster advertentie