NPO Radio 2 Top 2000

Beluister het duet van P!nk met Rag'n'Bone Man

  1. Top 2000chevron right
  2. Nieuwschevron right
  3. Beluister het duet van P!nk met Rag'n'Bone Man

Vorige week kondigden zangeres P!nk en haar Britse collega Rag’n’Bone Man al aan dat ze samen een duet hebben gemaakt en nu is ‘ie er! Het nummer heet Anywhere Away From Here.

Het duet van de stervocalisten is opgenomen voor het binnenkort te verschijnen tweede album van Rag’n’Bone Man, getiteld Life By Misadventure. Het nummer Anywhere Away From Here gaat volgens Rag’n’Bone Man over je willen terugtrekken uit ongemakkelijke situaties. “Het zijn kwetsbaarheden die we allemaal voelen.”

Fan van de Man

P!nk kwam Rag’n’Bone in 2017 tegen tijdens een tournee in Europa en was meteen fan van de grote zanger. “Vanaf dat moment wist ik dat ik op een dag met hem samen wilde werken”, vertelt P!nk over hun duet. Ze zeggen allebei zich vereerd te voelen over de samenwerking.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Scheiding

Rag’n’Bone Man bracht in 2017 zijn debuutalbum Human uit en we hebben vier jaar moeten wachten met de opvolger. Onlangs bracht hij nog Fall In Love Again uit, de eerste single van zijn aankomende tweede langspeler. De zanger trad in 2019 in het huwelijksbootje, maar zes maanden daarna ging het echtpaar alweer uit elkaar. Die scheiding wordt op zijn album bezongen.

Foto omslag: Instagram Rag'n'Bone Man

Ster advertentie
Ster advertentie