Spijkers Met Koppen
BNNVARA

30-jarig jubileum Spijkers met Koppen

  1. Nieuwschevron right
  2. 30-jarig jubileum Spijkers met Koppen

Spijkers met Koppen bestaat 30 jaar en dat wordt groots gevierd!

Jubileum

Spijkers met Koppen bestaat 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Dolf Jansen en Felix Meurders verruilen voor één keer hun vaste stek café The Florin voor Koninklijk theater Carré in Amsterdam op zondag 7 oktober. Daar ontvangen ze cabaretiers, columnisten, muzikale gasten en tal van andere mensen om het jubileum van het programma te vieren. Dolf: "Bij Spijkers met Koppen voel ik me elke week twee uur lang als Bruce Springsteen die tegen de brede rug van Felix the Big Man Meurders geleund mag staan.”

Quote

Spijkers is een genot om te maken. De energie die het programma uitstraalt knalt door de speakers heen.

Felix Meurders

Te gast

Premier Mark Rutte is op zondag 7 oktober te gast in Koninklijk theater Carré bij het 30-jarig jubileum van Spijkers met Koppen. De minister-president praat met de presentatoren over ‘Hoop’, het thema van de jubileumshow. Dolf Jansen en Felix Meurders verheugen zich al op de komst van de minister-president.

Dolf: “Bij onze premier lijkt het glas altijd half vol te zijn. Als er iemand hoop en vertrouwen uitstraalt, is hij het wel. Ik vraag me dan af: is dat allemaal op vage koopkrachtcijfers gebaseerd?” Felix: “We praten met de minister-president over hoop en uitdagingen voor de toekomst. Hoe gaat bij ervoor zorgen dat Nederland niet onder water komt te staan en dat we niet naast elkaar maar met elkaar gaan leven?”

Daarnaast staan er op het Spijkerspodium onder anderen cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Jett Rebel, Rowwen Hèze en Stef Bos. Het jubileum van Spijkers met Koppen is op 7 oktober 2018 tussen 16.00 en 18.00 uur te zien in Carré en live te horen op NPO Radio 2. De show is inmiddels uitverkocht.

Foto omslag: BNNVARA

Ster advertentie
Ster advertentie