Podcast

Thomas Jäger van Monolord te gast in De Keiharde Pödcast

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Thomas Jäger van Monolord te gast in De Keiharde Pödcast

In de nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast bellen Mike en Suzanne met Thomas Jäger, zanger en gitarist van het Zweedse Monolord. Zij spreken hem over hun nieuwe album Your Time To Shine.

Met hun nieuwe album laat het gelauwerde doommetal-trio van Monolord het licht zien. De boodschap van Your Time To Shine is bloedserieus: "We ruïneren de aarde, het is de hoogste tijd om verantwoordelijkheid te nemen."

Soundtrack James Bond-film

Op het album staan vijf intense tracks die tussen de trage, onheilspellende riffs ook sprankjes licht doorlaten. Thomas vertelt over de totstandkoming van de plaat en solliciteert en passant naar de soundtrack van de volgende James Bond-film.

White Pony

Luisteraar Erik komt ook aan het woord in deze uitzending. Hij neemt ons twintig jaar mee terug in de tijd, toen hij in de trein naar college onafgebroken het album White Pony van Deftones op zijn discman draaide. Verder trekt Mike een grijsgedraaide elpee van Warrior uit de kast en tipt Suzanne een wel heel bijzondere artiest. Ze praat namelijk over de Londense celliste Jo Quail. Ook is er aandacht voor muziek van Planet of Zeus, I Prevail, Rammstein en Sojourner.

NPO Luister

Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire podcasts en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor iPhone of Android.

#12 - Bellen met zanger/ gitarist Thomas Jäger van Monolord (S04) - De Keiharde Pödcast

Beluister hier alle afleveringen van De Keiharde Pödcast.

Iedere vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Keiharde Pödcast. Niets missen? Abonneer je dan op de pödcast!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie