Podcast
EO

Zangeres Wende: 'Een protestlied is een ultieme vorm van een liefdeslied'

  1. Nieuwschevron right
  2. Zangeres Wende: 'Een protestlied is een ultieme vorm van een liefdeslied'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting praat Martine ten Klooster met Wende Snijders.

"Een protestlied is een ultieme vorm van een liefdeslied", stelt Wende. En vervolgens: "Waarom leer ik niet van m’n eigen geschiedenis?’ De zangeres schrijft het liedje Dit Is Alles als een grote aanklacht tegen... ja, tegen wat eigenlijk? Samen met Martine duikt ze in haar songtekst en komt ze via vastgeroeste patronen uit bij haar eigen verantwoordelijkheid om verandering tot stand te brengen.

Luister hieronder naar de aflevering:

#6 - WENDE: 'ROT OP met je BEVESTIGING zoeken' (S07) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast duikt NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? In gesprek met de artiest kom je tot de antwoorden. Soms intiem, soms ontroerend, soms luchtig en soms vol gezelligheid. Altijd met nieuwsgierigheid, liefde voor muziek, oprechte interesse en jouw input.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie