Podcast
EO

The Jordan: 'Caro Emerald was een wervelstorm en ik verloor mezelf'

foto: EO
  1. Nieuwschevron right
  2. The Jordan: 'Caro Emerald was een wervelstorm en ik verloor mezelf'

In een nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting gaan Martine ten Klooster en Matthijn Buwalda in gesprek met Caroline van der Leeuw, van The Jordan. De Amsterdamse singer-songwriter vertelt in de podcast over haar persoonlijke reis.

Hoe vind je jezelf opnieuw uit met de spotlights op je gericht? Caroline van der Leeuw was wereldberoemd als Caro Emerald, maar zit vandaag op de bank als The Jordan. Op haar debuutconcert opende ze met de songtekst 'I'm so tired of all the bullshit, the big hits, the same tricks'. Een flink statement, zou je denken. Op de podcastbank van Martine en Matthijn deelt ze haar heel persoonlijke reis: "Het is moeilijk om mezelf zo bloot te geven."

Waarom kan Caroline eindelijk haar emoties verwerken nu ze Caro Emerald achter zich heeft gelaten? Beluister de nieuwe aflevering van Tekstuele Voorlichting met The Jordan hieronder:

#11 - THE JORDAN: 'Caro Emerald was een wervelstorm en ik verloor mezelf' (S06) - Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

In deze podcast graaft NPO Radio 2-dj Martine ten Klooster met behulp van liedjesschrijver Matthijn Buwalda door een betekenisvolle songtekst. Ze nodigen de artiest erachter uit om te ontdekken uit welk hart de woorden komen en wat ze betekenen.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Ster advertentie
Ster advertentie