Programma

Stefan Stasse over terugkeer van verveling in tijden van corona

  1. Nieuwschevron right
  2. Stefan Stasse over terugkeer van verveling in tijden van corona

In de nieuwste NPO Radio 2 podcast 'En Toen Werd Het Stil' volgt Stefan Stasse een groepje Nederlanders in de coronacrisis. Van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet.

Toen het leven nog niet stilstond was verveling een schaars goed. Voor de meeste van ons is het leven nu eentoniger geworden. Wat maakt dat los? Stefan Stasse onderzoekt samen met een groepje Nederlanders de nieuwe eentonigheid. Luister hieronder naar een nieuwe aflevering van Stefan Stasses' podcast En Toen Werd Het Stil.

#4 - De comeback van de verveling - En Toen Werd Het Stil

En Toen Werd Het Stil

We zitten middenin een unieke situatie. COVID-19 zorgt voor een verstilde bubbel in de wereldgeschiedenis. Hoe verandert dit de gedachtes over onszelf en de dingen om ons heen? Onze wereld is snel. Sneller dan ooit. Meer tempo! Beter! Efficiënter! Het mag nooit stoppen. Kan iemand een keer op pauze drukken? Een compleet absurd idee, natuurlijk. Tot maart 2020. Toen werd het stil. En nu? In deze podcast volgt Stefan Stasse tien weken lang een groepje Nederlanders. Ze zijn totaal verschillend, maar hebben sinds kort één ding gemeen: van het één op het andere moment veranderde hun werkelijkheid compleet. Net als die van jou. En mij. Elke aflevering staan we stil bij iets, omdat het stil werd.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie