Programma

Alanis Morissette brengt negende studioalbum uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Alanis Morissette brengt negende studioalbum uit

Fans hebben acht jaar moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover! Het negende studioalbum van Alanis Morissette is uitgebracht.

Het album heet Such Pretty Forks in the Road en is de opvolger van Havoc and Bright Lights uit 2012. Alanis Morissette is sinds 2017 bezig geweest met het album, maar de plaat ligt nu eindelijk in de winkels. "Dit album was een gigantisch spookmoment", vertelt Morissette in een interview met USA Today. "Elk nummer achtervolgt me op de een of andere manier."

Wereldtournee

Morissette zou in juni 2020 op wereldtournee gaan om het 25-jarig bestaan van haar succesvolle album Jagged Little Pill te vieren. Ze zou nummers uit haar hele carrière spelen, waaronder nummers van Such Pretty Forks in the Road. Helaas kon door de coronacrisis de tournee niet doorgaan. Op 6 oktober zou ze ook live te bewonderen zijn in Ziggo Dome. De tour is nu verplaatst naar 2021.

Luister hieronder naar het nieuwe album Such Pretty Forks in the Road:

Tijdens The Tonight Show van Jimmy Fallon liet Morissette een liveversie horen van 'Ablaze', afkomstig van Such Pretty Forks in the Road. Ze zingt vanuit huis, maar ze heeft er wel publiek bij. Haar jonge dochter doet namelijk ook af en toe mee tijdens het optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie