Programma

The Rolling Stones deze week TopSong met speciaal corona-nummer

  1. Nieuwschevron right
  2. The Rolling Stones deze week TopSong met speciaal corona-nummer

Plots is daar een nieuwe track van The Rolling Stones. Op 23 april verschijnt hun nieuwe plaat ‘Living In A Ghost Town’. Speciaal aan het nummer is dat het refereert aan de coronacrisis.

Mick Jagger en Keith Richards begonnen al meer dan een jaar geleden met het schrijven van het nummer 'Living In A Ghost Town', maar het kwam uiteindelijk op de plank te liggen. Door de coronasituatie waar we allemaal in verkeren, besloten de mannen de opnames voor het nummer vanuit thuis te hervatten. In een persbericht licht Jagger toe: “Voor de lockdown waren we al bezig met nieuw materiaal. Er was één nummer dat we toepasselijk vonden in tijden als deze. We hebben de tekst wat aangepast en zo ontstond 'Living In A Ghost Town'.”

Coronacrisis

Het nieuwe nummer van The Stones kan niet actueler. Het refereert aan de coronacrisis in lyrics als: 'Life was so beautiful, now we all got locked down'. Mick Jagger eindigt zijn opsomming aan gevolgen van de coronacrisis met een voorspelling voor zijn sociale leven: 'If I want a party, it's a party of one'. Het nummer is ruw, maar wel eentje dat in je hoofd blijft hangen. Het blijkt wel weer dat de mannen het nog altijd niet verleerd zijn.

Bekijk hieronder de video voor de nieuwe track van The Rolling Stones 'Living In A Ghost Town':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aan De Slag!

Je hoort Aan De Slag! iedere werkdag van 09:00 tot 12:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie