Naar homepage
Programma

Gavin James live bij Gerard

  1. Nieuwschevron right
  2. Gavin James live bij Gerard

Na zijn monsterhit 'The Book Of Love' uit 2014 gaat zijn carrière als een speer. Gavin James is te gast bij Ekdom in de Ochtend en natuurlijk zingt hij zijn nieuwe single '22'.

'The Book Of Love'

Met het nummer 'The Book Of Love' leerde iedereen de Ierse singer-songwriter Gavin James echt goed kennen. Het nummer komt eind 2014 uit en staat ruim 19 weken in de Mega Top 50. In de Top 2000 komt de single in 2015 binnen op plek 748. Gavin James vertelt bij Ekdom in de Ochtend dat hij het succes totaal niet had verwacht: "It was so random."

Bitter Pill

Na een lange tijd van touren en tussendoor opnames plannen, verschijnt 11 maart 2016 zijn album Bitter Pill. Naast het nummer 'Book Of Love' staat ook de track '22' op het album. Gavin vertelt dat hij vroeger veel is gepest en daar gaat het nummer over. Hij wenste dat hij ouder was, zodat hij niet meer gepest zou worden.

Luister hier het gesprek met Gavin James terug:

'22'

Gavin James gaat eerst in de Verenigde Staten op tournee, maar in april is hij terug in Nederland. Hij treedt dan op in Heerlen, Den Haag en Amsterdam. Om een klein voorproefje te geven van zijn nieuwe album speelt hij het nummer '22' in de ochtendshow van Gerard.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdom in de Ochtend
Ma t/m vr 06.00 - 09.00 uur
DJ: Gerard Ekdom

Ster advertentie
Ster advertentie