Programma

Luister: Vrouwen Met Knoppen met Lex Harding

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister: Vrouwen Met Knoppen met Lex Harding

Tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek wordt er bijzondere radio gemaakt. Niet alleen op NPO Radio 2, maar ook op tijdens de Collectebonanza. Lex Harding nam maar liefst drie uur waar met zijn meer dan bekende programma Vrouwen Met Knoppen.

Luister terug via de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast

Lex Harding maakt al meer dan vijftig jaar radio en zit dus boordevol verhalen. Tijdens de uren die hij voor de NPO Radio 2 Collectebonanza maakte sprak hij onder meer over een blinde vrouw die hij uitlegde hoe een zonsondergang eruit zag een over hoe het radiovak is veranderd. Om deze uren niet verloren te laten gaan hebben we ze gebundeld in de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Alle afleveringen vind je hier op een rij.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie