Programma

Appie bezorgt minima fantastische all inclusive vakantie dankzij gulle giften

  1. Nieuwschevron right
  2. Appie bezorgt minima fantastische all inclusive vakantie dankzij gulle giften

Vorig jaar heeft Appie Wijma een camping geopend voor gezinnen die met een minimaal inkomen ook van een welverdiende vakantie kunnen genieten. Een jaar later is het nog steeds een groot succes!

"Het is voor mensen die echt helemaal niks hebben of weinig hebben kunnen hier gratis op vakantie", legt Appie vorig jaar uit. "We proberen alles all in te doen zodat ze een weekje helemaal uit de zorgen zijn."

Geen check

Een jaar later is Appie nog steeds druk met zijn camping en Jeroen en Jan-Willem bellen hem op. "Dat is een groot succes geworden. Tot 18 september zit ik vol", vertelt hij. Appie checkt niet bij de mensen of ze wel of niet genoeg verdienen. "Ja, want ze bellen niet voor niks. En als je er wel staat en je hebt heel veel geld dan voel je je niet thuis."

'Het worden vrienden'

"Mooi mens ben je!", vertelt Jan-Willem. Het is uit de hand gelopen dat hij nu all inclusive kan aanbieden. Helemaal gratis. "Vorig jaar hadden we acht gezinnen en dit jaar vier, vijf gezinnen. We moeten halveren door de anderhalve meter. Alles is gewoon gratis. We hebben geen betaalde bezoekers", vertelt Appie. "Het worden vrienden. Na de camping blijven ze ook vrienden, want ze hebben contact. Dat is toch fantastisch!"

Krijgt hij veel spullen? Je hoort 't hieronder:

JAN-WILLEM START OP!

Je hoort Jan-Willem en Jeroen elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur met Jan-Willem Start Op! op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie