Programma

Korn's Brian Welch start wellnesscentra na drugsverslaving

  1. Nieuwschevron right
  2. Korn's Brian Welch start wellnesscentra na drugsverslaving

Na het herstel van zijn drugsverslaving, wil Brian Welch anderen met dezelfde problemen een handje helpen. Dat doet hij door het openen van wellnesscentra.

In 2005 maakte Brian Welch een moeilijke periode door. Hij worstelde met zijn verslaving en depressie. Hij verliet de band en ging in herstel voor zijn verslaving. Pas in 2013 voegt hij zich weer bij zijn bandleden. Rolling Stone vermeldt dat hij zich gezegend voelt om weer gezond te zijn. "Ik wil mijn leven toewijden aan het helpen van andere mensen." Samen met fysiotherapeut Matt O'Neil, die al sinds 2017 samenwerkt met Korn, heeft Welch nu een wellnesscetrum opgezet. Deze zal de naam Zivel gaan dragen.

Gezondheid

Welch wil in het wellnesscentrum de focus leggen op de fysieke, mentale en emotionele gezondheid van cliënten. Zij zullen toegang krijgen tot onder andere zuurstoftherapie, zoutwaterbaden, cryotherapie en een infraroodsauna. Tot dusver zijn er twee vestigingen: in Tennessee en in California. Maar er staan meer vestigingen op de planning.

AFAS Live

De Amerikaane metalband Korn komt op 28 mei terug naar Amsterdam voor een concert in AFAS Live. De show staat in het teken van het nieuwe album The Nothing, dat dit jaar uitkwam.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000

Korn stond afgelopen jaar één keer in de Top 2000 met 'Freak On A Leash' op nummer 1018.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie