Programma

Foo Fighters' Taylor Hawkins geeft online drumlessen

  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters' Taylor Hawkins geeft online drumlessen

We kennen Taylor Hawkins als drummer van Foo Fighters. Nu ook hij thuis zit, zet hij zijn drumskills op een creatieve manier in. Namelijk door instructievideo's te maken voor fans.

Nu de plannen voor de jublieumtour (tot nu toe alleen) in Amerika zijn opgeschort, hebben de bandleden van Foo Fighters voorlopig een lege agenda. Drummer Taylor speelt hier letterlijk en figuurlijk op in met een masterclass drummen. "Ik dacht ik geef jullie een kleine tutorial om de tijd door te komen en om een beetje plezier te hebben."

'Learn to fl... drum'

Het is de eerste in een korte serie aan instructievideo's en in deze eerste aflevering leert Taylor je hoe je de perfecte vierkwartsmaat aanslaat en hoe je een goede drum fill maakt. Klim achter je drumstel, of improviseer wat met potten en pannen om je buren te irriteren en let's go!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foo Fighters in de Top 2000

De band staat in 2019 maar liefst negen keer in de Top 2000. De hoogste notering is voor 'The Pretender' op nummer 116. Benieuwd welke nummers er nog meer in de lijst staan en op welke plek ze zijn binnengekomen? Check het hier.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie