Programma

James Blunts 'You're Beautiful' is NIET romantisch

  1. Nieuwschevron right
  2. James Blunts 'You're Beautiful' is NIET romantisch

Iedereen die denkt dat James Blunts doorbraakhit 'You're Beautiful' een ontzettend romantisch liedje is, wordt voor eens en altijd uit de droom geholpen door James zelf.

Gestoord

Het is één van de best verkochte singles van 2005, het nummer staat vijf weken op nummer 1 in de Mega Top 50 en het wordt door veel mensen gezien als het meest romantische liedje van de zeroes... Maar de zanger en tekstschrijver van 'You're Beautiful' beweert dat zijn eerste en grootste hit juist totaal niet romantisch is. "Iedereen zegt: 'Ach, hij is zo romantisch! Ik wil 'You're Beautiful' op mijn bruiloft horen!' Deze mensen zijn gestoord", aldus James.

Quote

Het gaat over een gast die zo stoned als een garnaal iemand z'n vriendin aan het stalken is.

James Blunt

Opsluiten die gozer

De tekst van het nummer wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd, als mensen er überhaupt al naar luisteren, zo zegt de zanger. "Het gaat over een gast die zo stoned als een garnaal iemand z'n vriendin aan het stalken is, terwijl haar vriend ernaast zit", legt James uit. "Hij zou opgesloten moeten worden omdat hij zo'n viespeuk is." Je zal het maar op je bruiloft hebben gedraaid bij de eerste dans...

Luister nog maar eens goed naar de tekst:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie