Programma

Nieuw album McCartney?

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw album McCartney?

Begin 2012 kwam er een album uit van Paul McCartney, maar de beste man is alweer de studio in gedoken voor alweer een nieuwe plaat!

Studio

Kisses On The Bottom kwam in februari van dit jaar uit, maar dat is blijkbaar niet genoeg voor de ex-Beatle. Producer Ethan Johns heeft laten weten dat Paul alweer in de studio zit om te werken aan nieuw materiaal. Volgens Ethan Johns werkt Paul samen met onder andere Mark Ronson. Deze man heeft gewerkt met o.a. Amy Winehouse, Kaiser Chiefs en Lily Allen.

Opnamesessies

Producer Ethan Johns bevestigt dat hij ook bij de opnames van McCartney aanwezig was en dat er inmiddels twee opnamesessies zijn geweest en de derde ook op de planning staat. "Het klinkt fantastisch. Er is één nummer op de plaat – Hosanna - dat hartverscheurend is. Alleen Paul en een akoestische gitaar. Prachtig."

Of al het opgenomen materiaal überhaupt op een nieuw album zal belanden, dat weet de producer niet. "Ik weet niet wat hij ermee gaat doen. Ik ben maar een simpele gozer in zijn contactenlijst die hij af en toe belt en vraagt om iets te doen. En je zegt natuurlijk geen ‘nee’ tegen McCartney. Wie zou dat durven?"

Ster advertentie
Ster advertentie