Programma

Gezocht: Gitaristen voor de challenge van Bart!

  1. Nieuwschevron right
  2. Gezocht: Gitaristen voor de challenge van Bart!

Bart gaat tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek een uniek optreden regelen om geld in te zamelen ten behoeve van KWF.

Een Muzikale Challenge

Bart gaat in de collecteweek een muzikale challenge aan. Samen met professionele- en amateurmuzikanten probeert hij op een zo groots mogelijke manier iemand die kanker heeft gehad (of er momenteel mee te maken heeft) te verrassen met zijn of haar lievelingsnummer. Natuurlijk mag je luisteren en kijken naar dit optreden, mits je een bedrag schenkt aan KWF.

Bart zoekt jou!

Bart heeft inmiddels al een locatie en professionele medewerking van Jan Dulles (3Js) en Krystl. De locatie is in De Vorstin in Hilversum en het nummer dat gespeeld gaat worden is 'Fix You' van Coldplay.


Hij heeft alleen nog akoestische gitaristen nodig. Jij kan hem daarmee helpen. Wil jij samen met amateur- en professionele muzikanten spelen voor het goede doel? Kan jij de D, G en A akkoorden spelen? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier of de NPO Radio 2-app. Let op: je moet wel donderdag 6 september in de buurt van Hilversum kunnen helpen met dit optreden. Ook daarvoor kun je onderstaand formulier gebruiken!

Video niet beschikbaar

Koren

Ook zoekt Bart nog twee koren die donderdag 6 september mee willen doen. Wil jij Bart helpen door middel van jouw zangkunsten onder leiding van Krystl? Laat het ons dan weten via onderstaand formulier of op de NPO Radio 2-app.


SMS 'Radio' naar 4333

Benieuwd hoe jij ook je financiële steentje bij kan dragen? Dat doe je door 'Radio' naar 4333 te sms'en (zo doneer je automatisch 2 euro) of doe een donatie via de actiepagina van Rob.

NPO Radio 2 Collecteweek

NPO Radio 2 steunt van 3 tot en met 7 september de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Rob, Bart, Wouter, Frank en Timur zetten zich in om deze ziekte onder de aandacht te brengen. Ieder doen ze dat op hun eigen manier. Zo gaat Rob een hele week radio maken en gaat Timur op bezoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Benieuwd wat de andere DJ's gaan doen? Lees hier meer over de NPO Radio 2 Collecteweek.

Foto: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie