Programma

Wouter in gesprek met fractievoorzitter Tunahan Kuzu

  1. Nieuwschevron right
  2. Wouter in gesprek met fractievoorzitter Tunahan Kuzu

Politiek Den Haag, maar dan net even anders. In deze vrolijke, heldere, interactieve en informele podcast nemen Wouter van der Goes en Lars Geerts je mee door het politieke landschap.

De vijfde aflevering van De Derde Kamer gaat over het Turks offensief in Syrië, de staatsbezoeken van Mark Rutte aan Indonesië en Australië en het overlijden van oud-minister Ella Vogelaar. Wouter gaat op werkbezoek bij Tunahan Kuzu, fractievoorzitter voor DENK.

Olifantenhuid

Kuzu praat over zijn muntenverzameling en over het hebben van een olifantenhuid: "‘Het is niet leuk, maar ik heb in de afgelopen jaren wel geleerd om een olifantenhuid te ontwikkelen daarvoor en inmiddels doen de negatieve opmerkingen, waarbij je voor vanalles wordt uitgemaakt, me eigenlijk niks meer. En misschien is dat wel mijn grootste valkuil, dat ik hier immuun voor ben geworden." En vindt hij dat Salafisme onder de vrijheid van godsdienst valt?

Je hoort 't hieronder een nieuwe aflevering van De Derde Kamer:

#5 - DE DERDE KAMER met Tunahan Kuzu, Turks offensief en staatsbezoeken Mark Rutte - De Derde Kamer

HOE TE BELUISTEREN?

Elke vrijdag is er een nieuwe aflevering van De Derde Kamer. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Wouter hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

WOUT2DAY EN VINYL FRIDAY

Je hoort Wouter van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 uur met Wout2Day en op vrijdag met Vinyl Friday op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie