Programma
AVROTROS

BLØF over afzeggen Festival HIER: 'Je ziet de gezelligheid die er niet is'

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF over afzeggen Festival HIER: 'Je ziet de gezelligheid die er niet is'

Ondanks het feit dat Festival HIER niet doorgaat, staat BLØF vandaag op het podium van Ahoy. Via een livestream krijgen fans alsnog de kans om de band te zien.

Reikhalzend werd uitgekeken naar Festival HIER, het door de leden van BLØF georganiseerde muzikale feest waar naast de Zeeuwse band ook acts als Racoon, Suzan en Freek en Son Mieux op het podium van Ahoy zouden staan.

Leeg Ahoy

En dus is de Rotterdamse zaal vandaag leeg. Dat is moeilijk om te zien, legt drummer Norman Bonink aan Carolien Borgers uit in Muziekcafé XL: "Je ziet de gezelligheid die er niet is." Ook zanger Paskal Jakobsen aan geeft aan dat hij in eerste instantie enorm teleurgesteld was.

Toch heeft de band besloten een positieve draai te geven aan het slechte nieuws, door alsnog op te treden in Ahoy. Het volledige concert is via een online stream te volgen. Daarnaast zendt NPO Radio 2 livesessies van Suzan en Freek, Racoon en Son Mieux uit.

Bekijk hier het volledige gesprek:

Wil je niks missen van Festival HIER? Bekijk hier hoe je alles volgt!

Muziekcafé XL

De uitzending van Muziekcafé XL zal zaterdag tussen 16.00 en 20.30 uur te horen en te zien zijn op NPO Radio 2, nporadio2.nl/live en via de NPO Radio 2 app.

Ster advertentie
Ster advertentie