Programma

Chef’Special-zanger Joshua Nolet over liefde en mannelijkheid

foto: Bullet-Ray
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef’Special-zanger Joshua Nolet over liefde en mannelijkheid

In Tekstuele Voorlichting praat Martine met Chef’Special-zanger Joshua Nolet over liefde en mannelijkheid.

In Tekstuele Voorlichting duikt Martine ten Klooster in een betekenisvolle songtekst. Waarom raakt iets en welk verhaal zit erachter? Dit keer gaat het over het nieuwe nummer van Chef'Special: Miracles. "Wat een super positief en blij liedje is dat zeg", aldus Martine. "Ja zo is het. Zo voelt het voor mij ook", vertelt Joshua.

'Gaat over het vieren van haar en de liefde'

"Toen we het nummer schreven hadden we heel snel een glimlach. We kregen er heel veel energie van. Het was echt een liedje dat zichzelf schreef", vertelt Joshua. "Ik zing het nummer voor Caroline, mijn vriendinnetje. Ik merk dat als ik het stukje ga rappen "I believe in you, I believe in us, I believe in love when it’s free nothing can beat it it’s boss" dan gaat het gewoon over het vieren van haar en de liefde. Als wij daarin geloven, dan zijn we unstoppable."

Let me be your Adonis

In het nummer zit ook de tekst 'Let me be your Adonis' en heeft het ook een link met mannelijkheid. "Als man kan je met jouw mannelijkheid een hele grote support zijn voor een vrouw", vertelt Joshua. "We hebben het vaak over kwetsbaarheid en dat mannen meer zacht moeten zijn, maar er zit ook kracht in een mannelijke power. En je kunt het inzetten voor for good en niet alleen for bad."

Luister hieronder het hele gesprek terug:

Joshua van Chef'Special over liefde en mannelijkheid

Video niet beschikbaar

Gerelateerde podcast

Tekstuele Voorlichting

Tekstuele Voorlichting

Ster advertentie
Ster advertentie