Programma

Gastoptredens Pink

  1. Nieuwschevron right
  2. Gastoptredens Pink

Zangeres Alecia Moore, beter bekend als Pink, viert haar 36e verjaardag. Wellicht komen deze duetpartners op haar verjaardagsfeestje?

Met Nate Ruess

De grootste hit van Pink is te vinden op haar meest recente album, The Truth About Love uit 2012. Het daarvan afkomstige duet 'Just Give Me A Reason' met Fun.-zanger Nate Ruess staat begin 2013 drie weken op nummer 1 in de Mega Top 50, haar enige topnotering tot op heden.

Met Sarah McLachlan

De Canadese zangeres Sarah McLachlan schrijft de emotionele ballade 'Angel' na de dood van Jonathan Melvoin, de toetsenist van The Smashing Pumpkins. Het is ook te horen in de film City Of Angels. Eerder al zong McLachlan het met Sheryl Crow, Steven Tyler en Carlos Santana. Hier dus met Pink.

Met Linda Perry

Na haar eerste, R&B-achtige soloalbum komt Pink in contact met singer-songwriter Linda Perry, voormalig zangeres van de jaren 90-rockband 4 Non Blondes. Perry schrijft diverse hits voor Pink, waarvan 'Get The Party Started' de grootste is. Hier brengen de twee de 4 Non Blondes-hit 'What's Up?' ten gehore.

Met Steven Tyler

Tijdens haar concerten heeft Pink wel eens eerder liedjes van Aerosmith gezongen, waaronder 'Janie's Got A Gun', dus het was een eer voor haar om te mogen optreden met Steven Tyler. Samen met de frontman van Aerosmith zingt ze hier het nummer 'Misery'.

Met Christina Aguilera, Mya en Lil' Kim

De eerste van vier nummer 1-hits van Pink in de Verenigde Staten is 'Lady Marmalade', dat ze opneemt met collega's Mya, Christina Aguilera en Lil' Kim. Deze live-opname is gemaakt tijdens de Grammy Awards uit 2002 en is net zo sexy als de bijbehorende videoclip.

Met Butch Walker

Op tournee is Butch Walker de leadgitarist van Pink. Hij produceert enkele van haar albums en werkt ook veelvuldig samen met onder meer Avril Lavigne, Taylor Swift en Gavin DeGraw. Tijdens concerten zingt Pink vaak samen met Butch. Meestal spelen ze een cover van de Police-hit 'Roxanne'.

Ster advertentie
Ster advertentie