Programma

NPO Radio 2 presenteert: De Nationale Popquiz

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 2 presenteert: De Nationale Popquiz

NPO Radio 2 test de muziekkennis van Nederland: Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte presenteren De Nationale Popquiz op vrijdag 18 maart van 20.00 tot 22.00 uur.

Alle luisteraars kunnen teams samenstellen en meespelen met het antwoordformulier dat in dit artikel te downloaden is. Vijf teams bestaande uit NPO Radio 2-luisteraars nemen het direct tegen elkaar op tijdens de live-uitzending vanuit Hotel Arena in Amsterdam.

De Nationale Popquiz is te horen op NPO Radio 2 en daarnaast ook rechtstreeks te zien via het extra kanaal NPO 1 extra en de site en app van NPO Radio 2.

De dj’s van NPO Radio 2 bereiden vanaf maandag 14 maart de luisteraars voor op De Nationale Popquiz, met tal van feitjes en muzikale hints. Wouter van der Goes speelt van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 en 20.00 uur een oefenronde. Elke dag heeft een eigen thema, met op maandag ‘de NPO Radio 2 Top 2000’, op dinsdag ‘de jaren 90’, op woensdag ‘vrouwen in de muziek’, op donderdag ‘van eigen bodem’ en op vrijdag ‘soundtracks’.

De Nationale Popquiz, NPO Radio 2, vrijdag 18 maart, van 20.00 tot 22.00 uur.


Download hieronder jouw antwoordformulier:

Ster advertentie
Ster advertentie