Livemuziek
BNNVARA

Racoon krijgt vaders aan het huilen met de live versie van Tijd Verliezen

foto: Bullet-Ray van Olphenfoto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon krijgt vaders aan het huilen met de live versie van Tijd Verliezen

Racoon wist de gevoelige snaar te raken met Tijd Verliezen op het live podium van Jan-Willem Start Op! Eén van de nummers van hun album Spijt Is Iets Voor Later, dat is genomineerd voor een Edison.

Een half jaar geleden bracht Racoon Spijt Is Iets Voor Later uit en nu is het album al genomineerd voor een Edison. Het is een album vol persoonlijke liedjes, zoals Het Is Al Laat Toch, Hee Joh Jip en Een Echte Vent. Ook één van Jan-Willem Roodbeens favorieten staat op het album: Tijd Verliezen. Een nummer dat iedere vader een traantje zal bezorgen. Racoon-zanger Bart van der Weide schreef dit nummer speciaal voor zijn zoon. "Het eerste couplet schreef ik toen m'n zoon in m'n armen lag", vertelt Bart. Aan dit nummer heeft hij van al z'n nummers dan misschien ook wel het langste gewerkt. Barts zoon is inmiddels bijna 18 jaar.. "Vaders die snappen dit lied wel, denk ik", vertelt Bart.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie