Programma

Luister: Lieve Paul tijdens Collectebonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister: Lieve Paul tijdens Collectebonanza

Het programma Lieve Paul keerde tijdens de Collectebonanza eenmalig terug op de radio. Op Robs zolder hielpen Paul de Leeuw en Paul van der Lugt de luisteraars nog één keer op eigen wijze met relatieproblemen.

LUISTER TERUG VIA DE NPO RADIO 2 COLLECTEWEEK-PODCAST

Om de bijzondere radio-uren van deze week niet verloren te laten gaan, hebben we ze gebundeld in de NPO Radio 2 Collecteweek-podcast. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Alle uitzendingen vind je hier op een rij.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie