Programma

Hoe is het gesteld met Lucille Werners discipel-kennis?

  1. Nieuwschevron right
  2. Hoe is het gesteld met Lucille Werners discipel-kennis?

Hoe goed kent de cast van The Passion het verhaal van Jezus? In Thank God It's Sunday vraagt Henk van Steeg de castleden het hemd van het lijf met deze keer discipel Lucille Werner.

Omdat Lucille de oudste discipel is van The Passion 2020 verwacht Henk dat ze een beetje de moeder van het stel is. "Nou de moeder van het stel, dat weet ik niet, maar de oudste was ik zeker", vertelt Lucille lachend. Ze kreeg in ieder geval veel steun van haar mede-discipelen. "Die dagen met zijn allen zijn zo warm, lief en leuk. We hebben hele leuke gesprekken met elkaar." Ook in deze tijd van het coronavirus, vertelt Lucille dat iedereen elkaar een hart onder de riem steekt. "Iedereen wenst elkaar sterkte en het beste toe."

Discipel

Lucille's ouders zijn allebei katholiek opgevoed en daarom denkt ze het verhaal van Jezus wel onder de knie te hebben. "Je moet niet teveel in detail gaan hoor, maar ik ken het wel een beetje. Het is ook belangrijk dat je weet wat je rol als discipel inhoudt en wat het is."

Lucille is de eerste vrouw die zich na Johnny de Mol en Roué Verveer waagt aan The Passion quiz. Pakt zij de eerste plaats op de ranglijst? Check het interview hieronder:

Thank God It's Sunday

Je hoort Henk van Steeg iedere zondag van 20.00 tot 22.00 uur met Thank God It's Sunday op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie