Programma

Sandra gaat viral met vunzig optreden in Lingo

  1. Nieuwschevron right
  2. Sandra gaat viral met vunzig optreden in Lingo

De Rotterdamse Sandra Suijk-Poel maakt wel een heel bijzonder tv-debuut in Lingo. Zonder enige gêne gooit ze haar vunzige vocabulaire in de strijd.

Er bestaan meer dan duizend zesletterwoorden met een K. Toch kiest Sandra voor 'kutjes'. Wouter vraagt zich af of Sandra van tevoren al van plan was zoveel ranzigheid te gebruiken en belt haar op.

Beloofd op werk

“Ja en nee”, vertelt Sandra. Ze had op haar werk beloofd dat ze er op zijn minst één vies woord uit zou gooien. “Ik zou Sandra niet zijn als ik dat niet deed.” In de eerste aflevering kwam het woord 'piemel' al omhoog, maar toen de letter K voorbij kwam wist Sandra allang wat ze ging doen. “Ik lag van binnen al helemaal in een deuk. Ik moest mijn kans grijpen en spelde het woord kutjes." Daar bleef het echter niet bij, want toen haar man het bij de derde keer nog steeds mis heeft, maakt ze er nog eens 'ketsen' van.

Dikke van Dale

Wouter is ervan overtuigd dat uit alle bestaande zesletterwoorden met een K, kutjes niet het woord is dat Lingo zou uitkiezen. "Waarom niet?", antwoordt Sandra. "Het staat toch gewoon in de Dikke van Dale." Daarnaast vond ze het gewoon leuk om er een vunzig woord in te gooien. "Ik ben soms een raar en ondeugend mens en had totaal niet verwacht dat het zoveel reacties zou geven."

Hoe voelt Sandra zich over de aflevering van gisteren? Beluister het hieronder:

Lingo-kandidaat Sandra houdt van 'vieze woorden' spellen!

Wout2day

Je hoort Wouter iedere werkdag tussen 18.00 en 20.00 uur met Wout2Day op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie