Programma

Frank van 't Hof krijgt 't zwaar tijdens Vierdaagse: 'Rechterbeen voel ik wel redelijk'

foto: Jan-Willem Start Op
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank van 't Hof krijgt 't zwaar tijdens Vierdaagse: 'Rechterbeen voel ik wel redelijk'

Jan-Willem en Jeroen komen tijdens hun show live vanuit Nijmegen Frank van 't Hof tegen! Hoe gaat het met zijn loopavontuur?

Frank is strak om 04.00 uur vertrokken. "Ik voel mijn rechterbeen wel redelijk, dus straks moet ik wel even een pauze pakken", vertelt hij. Gelukkig heeft hij prima geslapen, want gisteren om 20.00 uur ging hij al heerlijk slapen: "Ik was ook meteen weg."

'Ibuprofen is je beste vriend'

Helaas heeft hij, zoals veel wandelaars, te maken met blaren. "Daar moet je even doorheen. Je moet even door de pijn. Als ik nu zou gaan zitten en dan weer ga lopen dan ziet het er echt mega pijnlijk uit. Doet het dan ook even 10 minuten, maar als je eenmaal de pas erin hebt dan voel je het niet meer", aldus Frank. "En ibuprofen is ook je beste vriend!"

Frank van 't Hof krijgt 't zwaar in Vierdaagse: 'Rechterbeen voel ik wel redelijk'

Nijmeegse Vierdaagse op NPO Radio 2

Ook Jan-Willem en Jeroen zetten vanaf woensdag hun beste beentje voor in Nijmegen. Van 6.00 tot 9.00 uur hoor je de NPO Radio 2 ochtendshow live vanaf de Vierdaagse. Al lopend brengen ze je op de hoogte van het laatste nieuws en nemen ze je mee in de onvervalste Vierdaagse sfeer. Om 9.00 uur geven ze de microfoon over aan Frank van 't Hof, die de rest van de dag meewandelt en in meerdere programma's op NPO Radio 2 verslag zal doen van het wandelfestijn.

Ster advertentie
Ster advertentie