Programma

Super Stream Me

  1. Nieuwschevron right
  2. Super Stream Me

Zou jij je anders gedragen als je continu bekeken wordt? Tim den Besten en Nicolaas Veul testen dat de komende weken uit met project Super Stream Me.

24/7

Bewapend met een camera streamen Tim den Besten en Nicolaas Veul vanaf woensdag bijna drie weken lang, 24 uur per dag hun hele leven. Wouter van der Goes belt met Nicolaas tijdens de eerste uren van het experiment. "We hebben het boek The Circle gelezen van Dave Eggers, daar is het op geïnspireerd. Big Brother houdt ons niet langer in de gaten, maar iedereen elkaar via social media."

Taboe

Een van de meest besproken momenten van de eerste dag is de allereerste 'grote boodschap' die live gestreamd wordt, want ook daar is de camera gewoon bij. "We weten allebei niet goed wat er allemaal nog gaat gebeuren, misschien komen we de grens wel tegen."

Verslaving

Via Twitter wordt er veel gesproken over het experiment, en wordt er ook gecommuniceerd met de twee mannen. "Het is ontzettend verslavend, we zitten al de hele middag te kijken met z'n allen", vertelt Wouter van der Goes. Onze eigen nieuwslezer bij NPO Radio 2, Matijn Nijhuis, is ook groot fan:

Benieuwd naar Super Stream Me? Meekijken kan hier.

Ster advertentie
Ster advertentie