Programma

Unieke beelden: Rob Stenders als Maarten van Rossem in De Slimste Mens

  1. Nieuwschevron right
  2. Unieke beelden: Rob Stenders als Maarten van Rossem in De Slimste Mens

Het had weinig gescheeld of niet Maarten van Rossem maar onze eigen Rob Stenders had plaatsgenomen als jurylid in De Slimste Mens. Deze beelden bewijzen het!

Kijkcijferkanon De Slimste Mens sloot vorige week opnieuw een succesvol seizoen af met Rob Kemps, beter bekend als Snollebollekes, als grote winnaar. Dit jaar was het programma voor ons extra bijzonder door de deelname van Caroline Brouwer. 'De beste sidekick van Nederland' wist knap door te stomen naar de finaleweek, waar Tijl Beckand haar met Anny Schilder de das omdeed.

Rob in de jury

Toch was Caroline niet de eerste van het Platenbonanza-duo die haar opwachting maakte in de Slimste-arena. Rob Stenders zat tijdens de proefopname van het tv-programma namelijk op de plek van Nederlands meest geliefde mopperaar Maarten van Rossem. Waarom Rob uiteindelijk niet op de stoel mocht blijven zitten weten we niet. Aan zijn onuitputtelijke kennis over muizen heeft het in elk geval niet gelegen!

Stenders Platenbonanza

Je hoort Rob Stenders en Caroline Brouwer elke maandag t/m donderdag van 14.00 tot 16.00 uur met Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2.

Foto omslag: archief

Ster advertentie
Ster advertentie