Programma

Nieuwe nummers van ABBA verschijnen eind dit jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe nummers van ABBA verschijnen eind dit jaar

In december 2018 zouden fans blij gemaakt worden met nieuwe nummers van ABBA, maar tot op heden is er nog niks uitgebracht. Bjorn Ulvaeus heeft nu gereageerd op de vertraging.

Gedigitaliseerde versies

In juni 2018 verschijnt er een foto van de bandleden in de studio. De groep zou twee nieuwe singles rond december 2018 uitbrengen: de ballade 'I Still Have Faith In You' en het uptempo nummer 'Don't Shut Me Down'. "Ik ben erg trots op beide nummers. Eén is als een poplied uit de jaren 70. De andere is nogal tijdloos", aldus Bjorn Ulvaeus destijds in een interview over de nummers.

Toch zijn we nu een paar maanden verder en de nummers zijn nog steeds niet uitgebracht. De reden voor de vertraging komt door problemen met de video voor de nummers. In de video zullen de bandleden als digitale avatars te zien zijn. "Het kost enorm veel tijd om onze gezichten te digitaliseren", aldus Bjorn Ulvaeus in een interview met Ekstra Bladet. De langverwachte nummers moeten nu in september of oktober van dit jaar worden uitgebracht. Ulvaeus hint dat de twee singles eventueel kunnen leiden tot meer nummers of zelfs een heel nieuw album. Vlak na het uitbrengen van de nummers hoort er ook een ABBA-avatartour te starten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie