Programma

The Rolling Stones spelen 'You Can't Always Get What You Want' vanuit huis

  1. Nieuwschevron right
  2. The Rolling Stones spelen 'You Can't Always Get What You Want' vanuit huis

Voor het benefietconcert One World: Together At Home hebben de mannen van The Rolling Stones ook de gitaren bij elkaar gepakt!

Samen spelen ze de klassieker 'You Can't Always Get What You Want'! Zanger Mick Jagger begint het nummer, Richards is te horen als achtergrondzanger op het refrein van het nummer, Wood maakt een feest van zijn gitaarsolo en Watts zorgt voor de drumpartij. Voorafgaand aan het optreden laat de band weten: “We vinden het een eer om te worden uitgenodigd om deel uit te maken van de uitzending van One World: Together at Home - vanuit ons huis geïsoleerd. Een fantastisch evenement met Global Citizen in de strijd tegen COVID -19."

The Rolling Stones moesten, net als talloze andere artiesten en muziekfestivals, hun aankomende Noord-Amerikaanse tour annuleren vanwege de coronavirusuitbraak.

Luister hieronder naar het optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie