Programma

Regisseur The Passion

  1. Nieuwschevron right
  2. Regisseur The Passion

Bij David Grifhorst begint het al flink te kriebelen want vanavond mag hij The Passion weer regisseren! Gijs Staverman belde hem.

Passie

David Grifhorst is tv-regisseur van The Passion, en dat doet hij met enorm veel passie zoals je al kon zien in De Wereld Draait Door. Ook vanavond denkt de regisseur weer in een soort roes te zijn en verwacht weinig problemen. ''Wat kan er misgaan? Alleen iets met het weer of techniek en daar heb ik geen controle over,'' vertelt hij aan de DJ.

Vliegen over het publiek

Dit jaar zijn de beelden misschien nog wel indrukwekkender dan de vorige keer. Grifhorst maakt namelijk gebruik van een speciale techniek.''Ik heb een flyline van 200 meter over het plein laten spannen. Een flyline is een soort kabel en daar vliegt als het ware een camera langs waarmee je veel verder kan filmen dan bijvoorbeeld met een kraan,'' legt de regisseur uit.

Amerika

Het succes van The Passion is zo groot dat ook Amerikanen het concept willen overnemen. Beluister hier het gesprek met Gijs en David Grifhorst terug om te horen of de regisseur al iets kan verklappen over de Amerikaanse versie van The Passion.

Bekijk en beluister ook:

Volg NPO Radio 2:

Ster advertentie
Ster advertentie