Programma

Stenders Platenbonanza eenmalig in teken van vergeten nummers

  1. Nieuwschevron right
  2. Stenders Platenbonanza eenmalig in teken van vergeten nummers

Op donderdag 11 juni duikt Stenders Platenbonanza twee uur lang de vergetelheid in met de Lang niet meer gehoord Bonanza.

Van 14:00 tot 16:00 uur draait Rob alleen maar platen waarvan jij denkt: 'Zo, die heb ik al lang niet meer gehoord!'. Het criterium is vrij simpel: de track moet al minstens een jaar niet meer op NPO Radio 2 te horen zijn geweest en dat zoeken wij voor je uit, dus kom maar door met je verzoek.

Vraag een plaatje aan!

Misschien heb je zo’n nummer waar je voor het eerst op schuifelde, of wat steeds weer op een cassettebandje in je auto voorbijkwam, maar waarvan je niet eens meer weet hoe het heet. Of misschien wordt jouw favoriete nummer veel te weinig gedraaid en is dit het moment om aan heel Nederland te laten horen dat dat gewoon zonde is. Wat je motivatie ook is, Rob en Caroline zitten er klaar voor!

Je kunt je verzoek indienen via de gratis NPO Radio 2 app en alle verhalen bij de platen zijn welkom. Weet je alleen nog ongeveer hoe de plaat ging? Zing het dan gewoon in via een audio app (beetje vals neuriën is voldoende), daar komen Rob en Caroline vast wel uit.

Stenders Platenbonanza

Je hoort Rob Stenders iedere maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 met Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie