Programma

Bon Jovi bewijst wilde haren niet verloren te zijn

  1. Nieuwschevron right
  2. Bon Jovi bewijst wilde haren niet verloren te zijn

Op 13 juni 2019 stond Bon Jovi voor de derde keer ooit in het Goffertpark. Deze keer met hun ‘This House Is Not For Sale Tour’. Tien duizenden mensen komen af op het concert.

Na dertien jaar staat de Amerikaanse band weer op het Gelderse podium. De voorgaande edities in 1995 en 2006 waren compleet uitverkocht; dat kon deze keer helaas niet gezegd worden. Dat mocht de pret echter niet drukken, want de mannen bewijzen tijdens het optreden dat ze hun wilde haren nog altijd niet verloren zijn. Bon Jovi trapt de avond af met 'This House Is Not For Sale' van het gelijknamige album. Het publiek zingt stilletjes af aan mee, maar wordt pas echt enthousiast tijdens 'Raise Your Hands'. Heel toepasselijk gooit het complete publiek de handen in de lucht.

Showsteler

Ondanks het feit dat Jon Bon Jovi ook een dagje ouder wordt, blijft hij een echte showsteler. Tijdens 'In These Arms' springt hij van hot naar her met de breedste glimlach op zijn gezicht. Hij mag dan soms hijgend aan zijn microfoon staan, hij geeft de grootste gunfactor met zijn performance. En wie kan hem daarvoor op zijn vingers tikken? De beste man is tenslotte al 57 jaar oud. Tel daarbij op dat de band ontzettend goed speelt en je kan concluderen dat je deze show niet hebt mogen missen.

Top 2000 Sing-a-long

Veel bekende hits uit de lijst der lijsten komen voorbij tijdens de avond. Van 'It's My Life' tot 'In These Arms'. Het publiek zingt hun kelen schor. Als toegift zingt de band grote hit 'Always'. Dat is speciaal, want de band speelde het nummer al 1,5 jaar niet meer live. De band sluit af met 'Livin' On A Prayer', het nummer dat in je hoofd blijft hangen tot thuiskomst.

Bekijk hieronder een live versie van 'Always' in het Goffertpark:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Bon Jovi brengt dit jaar nog een nieuw album uit. De band deelde recentelijk informatie over de plaat die uitkomt op 15 mei. Zo vertellen ze belangrijke onderwerpen aan te halen in hun nieuwe nummers. Ook de tracklist is al bekend.

Top 2000

Bon Jovi stond in 2019 maar liefst 8 keer in de Top 2000. Hun hoogste notering is 'Bed Of Roses' uit 1993.

Foto: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie