Programma

Nieuwe muziek van Borsato

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe muziek van Borsato

Marco Borsato brengt op 20 november het album Evenwicht uit. Hij belt naar de rode telefoon van Aan De Slag! als hij 'n nieuw liedje wil laten horen.

Een beetje anders

"We doen het een beetje anders dit keer", zegt Marco wanneer hij inbelt op het geheime studionummer van NPO Radio 2. "Af en toe releasen we al een nieuw liedje!"

Tweede kans

Het eerste liedje dat Bart mag draaien, is 'Tweede Kans'. "Als je veel meters in het leven gemaakt hebt, heb je ook wel eens mensen teleurgesteld", licht Marco toe. "Het is mooi als je een tweede kans krijgt op een eerste keer."

Denderende trein

Zo ziet Marco zijn tweede reeks optredens bij Symphonica In Rosso ook, negen jaar na de eerste shows. "Ik zat toen in een roes. Mijn carrière denderde door als een trein. Het ging allemaal zo hard dat ik geen tijd had om te genieten. Ik ben blij dat ik het kon overdoen."

Verkeerde microfoon

Er ging wel iets mis tijdens die eerste Symphonica In Rosso-show in de Ziggo Dome. Tijdens 'Ik Leef Niet Meer Voor Jou' was Borsato heel even niet te horen. Marco vertelt dat hij in de microfoon van gastartiest Zucchero stond te zingen, die net het podium had verlaten. Oeps!

Ster advertentie
Ster advertentie