Programma

Bertolf in de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Bertolf in de studio

Het is een drukke zomer voor de zanger Bertolf. De hele maand staat hij in het voorprogramma van Racoon en in september verschijnt z'n nieuwe album!

Met de gitaar op vakantie

Net terug van vakantie uit Italië, is Bertolf vanmiddag te gast bij De Roodshow in de studio. "Mijn telefoon was kapot, dus dat kwam eigenlijk wel goed uit. Even afkicken van Twitter en dergelijke. De gitaar ging natuurlijk wel mee en dan kom je er tijdens zo'n vakantie toch weer achter dat spelen eigenlijk gewoon nog steeds je hobby is."

First and Then

De titel van Bertolf's nieuwe album, dat 18 september verschijnt, is First and Then. "Er is ook een nummer op de plaat die zo heet. Dat liedje gaat er eigenlijk over wat er gebeurd als je ouder wordt, en dat is ook wel een thema door het gehele album." Een echt 'coming of age'-plaat, zoals de zanger het zelf noemt.

'Jericho'

De eerste single van het album, 'Jericho', werd direct de nieuwe NPO Radio 2 Top Song. Tijdens zijn bezoek aan de studio trakteert Bertolf ons nog een keer op een live optreden van diezelfde single.

Ster advertentie
Ster advertentie